user_mobilelogo

Klik Hier om uw kind in te schrijven op Leefschool Heyerdahl!

 

Leefschool Heyerdahl is de nieuwe Sint-Niklase basisschool die op 1 september 2017 voor het eerst haar deuren opende. Vandaag ontvangen wij kleuters, eerste, tweede, derde en vierde leerjaar. In de komende jaren groeien we uit tot een basisschool die alle leerjaren aanbiedt.

In onze school staat het veiligheidsgevoel en het welbevinden van de kinderen centraal. Pas wanneer een kind zich helemaal goed in zijn vel voelt op school zal het zijn actieve ontdekkingsdrang, eigen aan ieder kind, ook op school laten zien. Zich goed voelen op school is met andere woorden een voorwaarde om maximaal tot leren te kunnen komen. Dat leren doen we in leefgroepen en vanuit de interesses van het kind en de groep.

De leefgroep neemt in onze school een belangrijke plaats in. Samen leren we samenleven. In onze ochtendkring leren we (actief) luisteren naar elkaar. Vanuit onze leefgroepenwerking (meerdere leeftijden zitten samen in één groep) leren we zorg dragen voor elkaar. Door onze vele interactieve werkvormen leren we samenwerken en op een gezonde manier leiding nemen. Doorheen deze werking leren we onszelf echt goed kennen en worden onze relationele vaardigheden dagelijks verfijnd.Nieuwsgierig ?

Klik dan even verder, of kom naar één van onze info-momenten.

Contact

Mariet Serrien

Merelstraat 48A – 9100 Sint-Niklaas

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0476 326 915